Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut at.
Bilde av konferanserom
Kurs og konferanser

Energihotellet er et yndet sted for bedrifter som ønsker fred og ro for møteaktivitet. Vi har et godt møterom med plass til 35 personer og kan organisere møterom til flere lokalt på Nesflaten ved behov. Vi har fokus på at dere skal kunne finne fokus og vi legger opp til gode rammer rundt møter, måltider og aktiviteter. Nesflaten er det perfekte sted å samle en bedrift for å virkelig kunne jobbe sammen og være sammen.

Send forespørsel
Ikon. Pil opp
Bilde av dekket bord
Selskap

Hos oss er det godt å være i et selskap. Til bryllup og større julebord får dere hele hotellet alene og gjester føler seg raskt hjemme. Vi har plass til 50 til bryllup på småbord og 70 fordelt på langbord. Du må gjerne komme med forslag til meny og vi jobber sammen med deg for å skape gode rammer for dine gjester. Vi legger til rette for at ditt selskap blir slik du ønsker det.

Send forespørsel
Ikon. Pil opp
Bilde av selskap
grupper

Energihotellet danner en god ramme for enhver samling om gjelder venner eller slekt.
Vi skreddersyr deres opphold etter ønsker i forhold til mat og aktiviteter. Vi kan tilby guida tur til Tørkeloftet der Skinka fra Suldal vår sitt unike særpreg, tur med hesteskyss, gjeterhund demonstrasjon eller vårt helt spesielle konsept - tunnelsang. Ta kontakt for et tilbud lagt opp etter deres interesser.

Send forespørsel
Ikon. Pil opp.