Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut at.
Bilde av funkisarkitektur Geir Grungs
vandring & TUR

Opplev Preikestolen og Trolltunga med Energihotellet som base. Nesflaten ligger midt mellom disse to spektakulære destinasjonene og vi kan tilby tidlig frokost og niste til turene. For de som ønsker en tur uten å gå i kø ligger den lokale attraksjonen Nipe i umiddelbar nærhet til hotellet - du ser den faktisk fra ditt hotellrom. Nipe har vært en godt bevart lokal hemmelig tur-attraksjon som nylig har blitt merket og slik gjort tilgjengelig for andre enn lokalkjente. Ønsker du å gå en lengre tur i fred og ro kan du også gå til Snønuten sommerstid og på ski vinterstid.

Bestill opphold
Ikon. Pil opp
Bilde av peisekos
KORTREIST MATOPPLEVELSE

Nyt en god matopplevelse basert på lokale råvarer av unik kvalitet. Energihotellets kjøkken ønsker å introdusere deg for nøye komponerte retter der lokale råvarer av unik kvalitet spiller en hovedrolle. Dette gjør vi gjennom å servere deg en spennende fire-retters meny. Maten blir akkompagnert av en tilpasset vinpakke, eller ølpakke om det heller er ønskelig, med lokaleøl. Bordsetningen i vår spisesal gir deg utsøkt utsikt over Suldalsvatnet og de omkringliggende fjellene, som nettopp er området hvor mange av råvarenevi bruker er dyrket, fisket eller alet.  Du overnatter enten i våre originale Geir Grungrom, eller du kan velge å bo i våre moderne Grung-rom.  Om morgenen kan du ta deg god tid til å smake på våre hjemmelagede brød, salater og andre lokalproduserte herligheter.

Bestill opphold
Ikon. Pil opp
Bilde av fjelltopp
ROMANTISK opphold

Energihotellet ligger idyllisk til blant vestlandske fjell og det er mange merkede turstier i området for par som ønsker et aktivt opphold. Alle dobbeltrom har en avslappende utsikt over Suldalsvatnet så en trenger heller ikke forlate rommet for å oppleve naturen, akkompagnert med en flaske musserende vin. På kvelden vil dere bli servert tre-retters middag basert på lokale råvarer og sesongens grønnsaker, foran gullpeisen på hotellet. 

Bestill opphold
Bilde av funkisarkitektur Geir Grungs
EN REISE I NORSK ARKITEKTUR OG INDUSTRIHISTORIE

Kortferien starter på Rjukan hvor det fortelles en spennende og viktig industrihistorie for Norge og hele verden. Etter Rjukan fortsetter kjøreturen til Suldal og Energihotellet. På Energihotellet får du oppleve den unike funkis- arkitekturen tegnet av Geir Grung for Norsk Hydro på 60-tallet. På vei til Karmøy og Høyevarde Fyrhotell tar dere en avstikker til Almannajuvet som ligger langs arkitektur-rundturen på Nasjonal Turistveg Ryfylke.

Bestill kortreise
Ikon. Pil opp
Bilde av funkisarkitektur Geir Grungs
SY DIN EGEN PAKKE

Vi ønsker å være i dialog med deg om hvilke aktiviteter du ønsker å oppleve på besøket i Suldal, og på hvilken måte vi kan tilrettelegge for dette. Ta derfor gjerne kontakt med oss for å høre om ulike aktiviteter som er aktuelle for deg i Rogaland- og Hordalandsområdet.

Bestill kortreise
Ikon. Pil opp
Bilde av funkisarkitektur Geir Grungs
vinterpakke

Det er gode skimuligheter både i Røldal eller på Gullingen og Nesflaten ligger midt mellom disse stedene. Det er også mulighet for å ta en topptur på ski til for eksempel Snønuten eller andre kortere turer rundt Mostøl eller i Hamrabø. Det er heller ikke langt til Haukeli hvis du ønsker å ta en langtur der. Når du kommer hjem fra å ha vært ute i snøen så har vi laget en tre- retters middag til dere og fyrt godt i gullpeisen. Det eneste du trenger å gjøre da er å nyte maten, drikken og utsikten og ta en tur i saunaen vår hvis du ønsker det.

Bestill opphold
Ikon. Pil opp
Ikon. Pil opp.