Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut at.
Bilde av funkisarkitektur Geir Grungs
VANDRING

Opplev Preikestolen og Trolltunga med Energihotellet som base. Nesflaten ligger midt mellom disse to spektakulære destinasjonene og vi kan tilby tidlig frokost og niste til turene. For de som ønsker en tur uten å gå i kø ligger den lokale attraksjonen Nipe i umiddelbar nærhet til hotellet - du ser den faktisk fra ditt hotellrom. Nipe har vært en godt bevart lokal hemmelig tur-attraksjon som nylig har blitt merket og slik gjort tilgjengelig for andre enn lokalkjente. Ønsker du å gå en lengre tur i fred og ro kan du også gå til Snønuten sommerstid og på ski vinterstid.

Bestill opphold
Ikon. Pil opp
Bilde av peisekos
EN REISE I NORSK ARKITEKTUR OG INDUSTRIHISTORIE

Kortferien starter på Rjukan hvor det fortelles en spennende og viktig industrihistorie for Norge og hele verden. Etter Rjukan fortsetter kjøreturen til Suldal og Energihotellet. På Energihotellet får du oppleve den unike funkisarkitekturen tegnet av Geir Grung for Norsk Hydro på 60-tallet. På vei til Karmøy og Høyevarde Fyrhotell tar dere en avstikker til Almannajuvet som ligger langs arkitekturrundturen på Nasjonal Turistveg Ryfylke.

Bestill rundtur
Ikon. Pil opp
Bilde av fjelltopp
ROMANTISK opphold

Energihotellet ligger idyllisk til blant vestlandske fjell og det er mange merkede turstier i området for par som ønsker et aktivt opphold. Alle dobbeltrom har en avslappende utsikt over Suldalsvatnet så en trenger heller ikke forlate rommet for å oppleve naturen, akkompagnert med en flaske musserende. På kvelden vil dere bli servert tre-retters middag basert på lokale råvarer og sesongens grønnsaker, foran gullpeisen på hotellet. 

Bestill opphold
Ikon. Pil opp.